W SMAK
Strony
Strona główna
Zupy
Dania mięsne
Dania wegetariańskie
Ryby i owoce morza
Azja po mojemu
Dodatki
Strony
Słodkości
Wiosna
Lato
Spis A-Z
Dania wegetariańskie
Rumiane placki z cukinii
Aromatyczna bruschetta z pomidorami i parmezanem
Pierogi z jagodami
Fasola mamut zapiekana z orzechami
Portobello faszerowane
Makaron z sosem z gorgonzoli z dodatkiem czarnych oliwek
Maślane purée z dyni
Czerwony ryż z papają i kapustą Pak Choi
Tarta z camembertem i migdałami
Serowa tarta z cukinią, dynią i koperkiem
Boczniaki à la flaki
Kalafior pieczony w całości w aromatycznej marynacie
Domowa pizza
Rydze w śmietanie z makaronem radiatori
Złote racuchy z dyni
Brokuł pod imbirowym beszamelem
Pieczony kalafior
Pęczotto z pieczarkami i groszkiem cukrowym
Lazania ze szpinakiem i grzybami leśnymi
Zielona tarta na francuskim cieście z ricottą i gorgonzolą
Kwiaty cukinii smażone w cieście
Cukinia faszerowana musem z ricotty i pesto
Makaron z jarmużem i suszonymi pomidorami
Risotto z brązowymi pieczarkami i k
ozim serem
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz